Fragt fra 29 kr. & fri fragt ved køb for min. 200 kr.

Bagt rosenkål med med vesterhavsost og flydende timian og hvidløg

Tilbehør til 2-3 personer

Det skal du bruge
350 g rosenkål
2 spsk olivenolie
1-2 spsk flydende timian
1-2 spsk flydende hvidløg
1/2 citron, saft og skal
1 spsk smør
En god håndfuld revet Vesterhavsost
Salt og peber

Sådan gør du 

  1. Smør et lille ildfast fad med smør og tænd ovnen på 175 g varmluft.
  2. Skyl rosenkålene, skær stokkene af, befri dem evt. fra de yderste blade, hvis de ikke er pæne, og halver dem.
  3. Bland rosenkål med olivenolie, flydende urter, citronsaft og -skal, salt og peber og hæld blandingen i fadet. Sæt i ovnen i 20 minutter.
  4. Rør rundt i blandingen efter 20 minutter og tilsæt revet Vesterhavsost. Bag færdig i ca. 10 minutter.


Et voilà — sådan laver du nemt skønt vintertilbehør 

← Forrige opskrift Næste opskrift →