(2 personer)
Det skal du bruge
1 kyllingebryst
1 citron
Hønsebuillon
2 spsk mayonnaise
3 spsk cremefraiche
1 tsk dijonsennep
1 spsk flydende estragon
Salt og peber
En håndfuld champignon i skiver
2 stilke fintsnittet bladselleri
2 fintsnittede forårsløg
Bacon
Rugbrød
Sådan gør du
- Læg kyllingebrystet i en gryde og hæld bouillon ved, så det dækker. Giv det et opkog. Skru ned og lad det simre under et låg i ca. et kvarter. Tag gryden af varmen, fjern låget og lad kødet køle af i bouillonen. Pluk kødet i aflange strimler.
- Pisk mayonnaise, cremefraiche og flydende estragon sammen og smag til med citronsaft, dijonsennep, salt og peber.
- Tilsæt champignon, bladselleri, forårsløg og kyllingekød.
- Top rugbrød med hønsesalat og sprød bacon.
Perfekt til påskefrokosten!