Fragt fra 29 kr. & fri fragt ved køb for min. 200 kr.

Hønsesalat med flydende estragon

(2 personer)

Det skal du bruge
1 kyllingebryst
1 citron
Hønsebuillon
2 spsk mayonnaise
3 spsk cremefraiche
1 tsk dijonsennep
1 spsk flydende estragon
Salt og peber
En håndfuld champignon i skiver
2 stilke fintsnittet bladselleri
2 fintsnittede forårsløg

Bacon
Rugbrød

Sådan gør du 

  1. Læg kyllingebrystet i en gryde og hæld bouillon ved, så det dækker. Giv det et opkog. Skru ned og lad det simre under et låg i ca. et kvarter. Tag gryden af varmen, fjern låget og lad kødet køle af i bouillonen. Pluk kødet i aflange strimler.
  2. Pisk mayonnaise, cremefraiche og flydende estragon sammen og smag til med citronsaft, dijonsennep, salt og peber. 
  3. Tilsæt champignon, bladselleri, forårsløg og kyllingekød.
  4. Top rugbrød med hønsesalat og sprød bacon.

 

Perfekt til påskefrokosten! 

← Forrige opskrift Næste opskrift →