Fragt fra 29 kr. & fri fragt ved køb for min. 200 kr.

Hvidløgsmarinerede tigerrejer med hvidløgsdressing

2 personer

Det skal du bruge

1 pakke tigerrejer (ca. 275 g)

1 citron

Frisk persille

1,5 spsk olivenolie

1,5 spsk flydende hvidløg

Et par skiver lyst brød
 

Hvidløgsdressing

3 spsk creme fraiche

1 spsk mayonnaise

Flydende hvidløg efter smag

Revet citronskal

Sådan gør du

  1. Pil rejerne og lad halerne sidde på, hvis de ikke er pillede i forvejen.
  2. Bland olivenolie, flydende hvidløg og hakket persille til en marinade. Vend rejerne i marinaden.
  3. Bland creme fraiche, mayonnaise og lidt revet citronskal sammen til en hvidløgsdressing.
  4. Steg rejerne på en pande ved høj varme - ca. 1 minut på hver side eller til de bliver lyserøde.
  5. Tag rejerne af panden. Dyp et par skiver brød i stegevæsken fra rejerne og grill på en grillpande til de har fået farve på hver side.
  6. Pynt rejerne med frisk, finthakket persille og server straks med grillet brød, hvidløgsdressing og et par citronskiver.

Næste opskrift →