Fragt fra 29 kr. & fri fragt ved køb for min. 200 kr.

Quiche lorraine

Det skal du bruge
1 tærtedej
1 tsk smør
2 pakker bacon
4 store rødløg
6-8 æg
2 spsk flydende timian
2 spsk sukker
½ dl mælk
150 g revet ost
Salt og peber

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Smør en tærteform med smør og læg tærtedejen i. Prik huller i dejen med en gaffel.
  3. Skær bacon i mindre stykker og rødløg i tynde ringe, evt. på et mandolinjern. Steg bacon og rødløg på en middelvarm pande i et par minutter, til det er faldet lidt sammen. Tilsæt sukker og lad løgene karamellisere. Hæld så flydende timian ved og vend rundt i blandingen inden du tager panden af varmen.
  4. Imens løg og bacon småsimrer på panden, piskes 6-8 æg (afhængig af størrelsen på tærten) sammen med en sjat mælk, salt og peber i en skål. Først hældes løg- og baconblandingen over tærtedejen og derefter æggemassen. Fordel den revne ost på tærten og bag i ovnen i 25-30 minutter til overfladen er gylden.

← Forrige opskrift Næste opskrift →