Fragt fra 29 kr. & fri fragt ved køb over 225 kr.

Gnocchi med græskarsauce med flydende estragon

2 personer

Gerne som tilbehør til et andebryst og en rødkålssalat

Det skal du bruge

Ca. 500 g gnocchi (1 pakke)

1 butternutsquash

1 spsk smør

Olivenolie

En god håndfuld friskrevet ost, fx parmesan

Saft fra ½ citron

½ dl fløde

Flydende hvidløg

Flydende estragon

Salt og peber

Sådan gør du

  1. Befri butternutsquashen fra skræl og kerner og skær i små tern.
  2. Bland græskarternene med olivenolie, flydende hvidløg, flydende estragon og salt og kom på en beklædt bageplade i en forvarmet ovn på 200 grader. Bag til græskarternene er helt møre, ca. 30 minutter.
  3. Blend græskarternene helt fin med parmesan, fløde, citron, salt og peber. Smag til med ekstra flydende urter, hvis der mangler smag.
  4. Kog gnocchi efter anvisning i letsaltet vand og steg dem efterfølgende sprøde og gyldne i smør på en pande.
  5. Spis og nyd gerne med et stykke rosastegt andebryst og en frisk rødkålssalat for en lille smag af jul.

Tip: du kan også bruge flydende timian eller rosmarin i saucen.

← Forrige opskrift Næste opskrift →