Fragt fra 29 kr. & fri fragt ved køb over 225 kr.

Grillet spidskål med estragon

2-4 personer

Som tilbehør til fx grillmad (4 pers) og som hovedret (2 pers)

Det skal du bruge

1 stort spidskål

1 håndfuld mandler

1 spsk olivenolie

1 skvæt akaciehonning

1 spsk smør

1 tsk flydende estragon

1 håndfuld revet manchego

Salt og peber

Evt. frisk estragon 

Estragon-dressing

1,5 spsk flydende estragon

125 g creme fraiche

Sådan gør du

  1. Hak mandler groft og rist ved svag varme på en tør pande til de har fået lidt farve.
  2. Rør flydende estragon og creme fraiche sammen til en dressing.
  3. Rør olivenolie, honning og flydende estragon sammen til en marinade.
  4. Skær spidskålen halvt over (som hovedret) eller i kvarte (som tilbehør) og pensl med marinaden på begge sider.
  5. Grill spidskålen i godt med smør på en grill eller grillpande i et par minutter på hver side ved høj varme - endelig ikke for meget, der må gerne stadig være bid i. Drys med revet manchego lige når du har taget den af varmen.
  6. Dryp estragon-dressing hen over spidskålen og drys med mandler.

 

← Forrige opskrift Næste opskrift →