Fragt fra 29 kr. & fri fragt ved køb over 225 kr.

Grillede gulerødder med rosmarindressing

Tilbehør til 2-4 personer

Det skal du bruge

1 bundt gulerødder med top

Et skvæt honning

2 spsk smør

2 tsk flydende estragon

Rosmarin-dressing

125 g creme fraiche

1,5 spsk flydende rosmarin

 Sådan gør du

  1. Skyl gulerødderne og skær toppen af, så der stadig sidder 10 cm tilbage. Gem lidt af toppen til pynt. Halvér gulerødderne.
  2. Rør flydende rosmarin og creme fraiche sammen til en dressing.
  3. Smelt godt med smør på en grillpande, læg gulerødderne på, dryp med honning og rosmarin og grill i et par minutter på hver side ved høj varme.
  4. Anret gulerødderne på et fad, dryp med rosmarin-dressing og pynt med små duske fra toppen af gulerødderne.

← Forrige opskrift Næste opskrift →